Redactie - 30 augustus 2018

Qualys lanceert Consulting Edition

Qualys, speler op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, lanceert Qualys Consulting Edition. Dit is een complete oplossing voor consultants, adviesbureaus voor security en Managed Service Providers (MSP’s). Zij beschikken met deze makkelijk inzetbare en kosteneffectieve oplossing over de kracht en de schaalbaarheid van het Qualys Cloud Platform.

Qualys Consulting Edition stelt consultants, adviesbureaus en MSP’s in staat om verschillende continue kwetsbaarheidsassessments uit te voeren vanaf een enkelvoudig, gecentraliseerd platform dat zichzelf updatet. Zo kunnen zij hun securitystack consolideren voor on-premise omgevingen, endpoints en clouds, wat de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch terugdringt.

“Consultants, adviesbureaus en MSP’s hebben ons gevraagd ons unieke cloudplatform en onze geïntegreerde applicatiesuite op zo’n manier beschikbaar te stellen, dat zij hun diensten kosteneffectief kunnen schalen en hun klanten kunnen voorzien van een completere oplossing waarmee ze vanaf een enkel platform securityassessments kunnen uitvoeren op on-premise omgevingen, endpoints en clouds. Dit is precies wat Qualys Consulting Edition biedt”, zegt Philippe Courtot (foto), bestuursvoorzitter en CEO van Qualys, Inc. “We zijn trots op deze innovatieve oplossing die consultants een modern cloudplatform biedt, waarmee zij klanten met nieuwe, hybride infrastructuren en cloudapplicaties beter kunnen bedienen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!