Meta Networks en Talari Networks bieden veilige toegang tot cloud applicaties

29-08-2018 | door: Witold Kepinski

Meta Networks en Talari Networks bieden veilige toegang tot cloud applicaties

Meta Networks, speler in software defined perimeter (SDP) oplossingen voor veilige toegang op afstand, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Talari Networks, speler in SD-WAN's.

Met deze nieuwe alliantie hebben Talari-klanten de mogelijkheid om Meta's Network-as-a-Service (NaaS) te gebruiken om werknemers, aannemers en partners veilige toegang op afstand tot bedrijfsapplicaties te bieden, ongeacht of ze zich in privédatacenters of in de cloud bevinden.

Het partnerschap behandelt effectief twee van de belangrijkste trends in IT van vandaag: cloudmigratie en mobiliteit van medewerkers. SD-WAN blijft leiding geven aan de transformatie van het bedrijfsnetwerk naar een architectuur die snelle, betrouwbare en veilige filiaaltoegang tot privédatacenters en cloudgebaseerde services mogelijk maakt. In combinatie met software defined perimeter (SDP) oplossingen, bieden SD-WAN's nu ook snelle, betrouwbare en veilige toegang tot bedrijfskritische cloudgebaseerde of on-premises applicaties van buiten de onderneming.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud