Witold Kepinski - 03 september 2018

Pondres selecteert RAM Infotechnology als cloud leverancier

Pondres selecteert RAM Infotechnology als nieuwe cloud-leverancier. In twee fases schakelt Pondres over op het multi-cloud Platform eCumulus van RAM.

Voor de uitbesteding van zijn ICT-infrastructuur was Pondres op zoek naar een toekomstvaste, flexibele en schaalbare oplossing. Ook een volwassen partnership en security waren belangrijke eisen. Na een uitgebreide selectieprocedure is de keuze op RAM Infotechnology gevallen. RAM gaat de complete infrastructuur vernieuwen en beheren met het multi-cloud Platform eCumulus.

Johan Mulder was namens RAM bij de procedure betrokken: “Je leert elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat werkt heel verfrissend. Door de ‘culturele klik’ en de mogelijkheden van eCumulus konden we al snel de basis leggen voor een hechte samenwerking. Daarnaast beschikken wij, net als Pondres, over alle belangrijke certificaten zoals ISO9001, ISO 27001 en het ISAE3402/SOC2-rapport.”

Bert Alblas, CIO bij Pondres, onderstreept het belang van die culturele klik: “Wij willen continu onze dienstverlening naar klanten verbeteren en hun verwachtingen overtreffen. Uiteraard binnen alle actuele wet- en regelgeving rondom de AVG. Bij RAM troffen we diezelfde passie. RAM gaat mee in onze groei en versnelt die zelfs waar mogelijk. Daardoor kunnen wij blijven innoveren en direct inspelen op nieuwe klantbehoeftes.”

In twee fases over op eCumulus
Pondres schakelt in twee fases over naar de nieuwe ICT-infrastructuur. In de eerste fase ligt de focus op het vernieuwen van het serverpark en de onderliggende infrastructuur van het platform voor omnichannel, persoonlijke klantcommunicatie. In de tweede fase vernieuwt RAM de gehele kantoorautomatisering van Pondres. Zo kunnen wij onze innovatieve dienstverlening continu uitbreiden.

Foto van links naar rechts: Johan Mulder en Joachim Kaarsgaren van RAM Infotechnology, en Jeroen van der Velden, Hans van Gameren, Marcel Winkelman, Bert Alblas en Rob Jager van Pondres.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!