Box komt met nieuwe updates voor digitale werkplek en business
04-09-2018 | door: Redactie

Box komt met nieuwe updates voor digitale werkplek en business

Cloud document opslag specialist Box komt met nieuwe updates voor de Box-omgeving om veilige samenwerking in de digitale werkomgeving mogelijk te maken. Ook kondigde het bedrijf updates aan voor Box Skills en presenteerde het nieuwe taken en automatiseringsmogelijkheden om de digitale transformatie van bedrijven te bevorderen.

Digitale werkplek:

Nieuwe activiteitenstroom voor bestanden: deze nieuwe contenthub bevordert samenwerking tussen moderne, best-of-breed applicaties. Ook maakt het mogelijke acties, huidige activiteit en relevante context van andere apps direct zichtbaar in de voorbeeldweergave in Box.

Aanbevolen apps: de nieuwe voorbeeldweergave geeft ook een samengestelde lijst van aanbevolen applicaties weer die gebruikers in combinatie met dat bestand kunnen gebruiken. Of het nu gaat om het snel delen van een link met Gmail of Outlook of het plaatsen van een link naar het bestand in Slack.

Openbare bètaversie van Box Feed: Box Feed beheert op slimme wijze de inhoud en updates die het meest van belang zijn voor gebruikers. Het is een nieuwe manier om op de hoogte te blijven van alles wat er in Box gebeurt – van opmerkingen op en updates van bestanden en mappen waar op dat moment in gewerkt wordt, tot aanbevelingen voor bestanden die belangrijk zijn voor de gebruiker op basis van zijn netwerk van personen en teams.
Alle updates en aanbevelingen in Box Feed behouden de rechten en privacy-instellingen die al in Box zijn ingesteld, waardoor Feed zowel naadloos als veilig is.

Openbare bètaversie van Box-integratie met G Suite: deze integratie biedt de mogelijkheid om G Suite-bestanden rechtstreeks vanuit Box te creëren, te bewerken en hieraan samen te werken, inclusief Google Docs, Sheets en Slides. Dit kan zonder Box te verlaten en met behoud van de betrouwbare beheerdersfuncties en de beveiligings- en compliance-oplossingen van Box.

Digitale business:

Updates van het Box Skills-framework: Box kondigde aan dat de Box Skills Kit in december 2018 voor iedereen beschikbaar zal zijn. De Box Skills Kit stelt enterprise-klanten, externe ontwikkelaars en system-integrators in staat om aangepaste AI-integraties te ontwikkelen met Box om content van ondernemingen te verrijken.

Box noemde ook diverse partners die deelnemen aan het Box Skills Kit-betàprogramma, waaronder IBM, Deloitte, Robots & Pencils, Codelitt, aen AIM Consulting. Zij ontwikkelen sterk aangepaste AI-oplossingen ter bevordering van de digitale transformatie.
Ondersteuning voor custom-trained AI-modellen: de ondersteuning voor custom-trained AI-modellen met Box Skills maakt het eenvoudig voor ondernemingen om customized AI-modellen, die zijn ontwikkeld met services zoals IBM Watson Studio, Azure Custom Vision, Google AutoML, of AWS SageMaker, toe te passen op content in Box met de Box Skills Kit.

Custom training stelt bedrijven in staat meer specifieke use cases voor AI te ontwikkelen, zoals het opsporen en markeren van afbeeldingen van eigen merken of producten, of het identificeren van zinsdelen in audiotranscripties die specifiek betrekking hebben op het eigen bedrijf.

Samenwerking stroomlijnen met Box Tasks & Automations: Box kondigde ook updates aan voor de kerntaken en automatiseringsmogelijkheden, waarmee gebruikers eenvoudige, lichte triggers kunnen maken voor terugkerende acties die bijdragen aan de dagelijkse samenwerkingstaken.

Maak bijvoorbeeld een maandelijkse automation aan om de checklist voor de financiële afronding te kopiëren en taken aan personen toe te wijzen om te voltooien. Met Box Tasks & Automations kunnen teams gemakkelijker samenwerken, de flexibiliteit vergroten en ervoor zorgen dat taken zoals eenvoudige controles en goedkeuringen van content op schema blijven.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud