Witold Kepinski - 03 september 2018

Nutanix is gecertificeerd voor SAP HANA productieomgevingen

Nutanix is nu ook gecertificeerd voor SAP HANA productieomgevingen. Dit maakt Nutanix ook de enige door SAP gecertificeerde partner op de AHV- hypervisor van Nutanix.

In juni deed Nutanix een langverwachte aankondiging dat zij hun relatie met SAP hadden uitgebreid met de certificatie van testen, ontwikkeling en andere niet-productie SAP HANA-workloads op de Nutanix Enterprise Cloud voor het AHV- platform van Nutanix.

Nu is Nutanix door gecertificeerd voor productie HANA-implementaties. Dit komt tegemoet aan het schema dat Nutanix in het voorjaar heeft opgesteld voor het behalen van de productiecertificering toen de eerste certificering voor de niet-productieomgevingen werd ontvangen. Het maakt Nutanix ook de enige door SAP gecertificeerde partner op de AHV- hypervisor van Nutanix.

Veel partners van Nutanix hebben ook SAP kennis, dus ze kunnen hierdoor meer business doen. Organisaties die gebruikmaken van SAP HANA kunnen hun zakelijke mogelijkheden en snelheid drastisch verbeteren volgens Nutanix; of dit nu is door verbetering van de productie-efficiëntie, doorlooptijd en klantenbehoud, of door het detecteren van financiële fraude en het verminderen van risico's. "Het SAP HANA-platform draait alleen op de meest betrouwbare gecertificeerde infrastructuur en SAP innoveert voortdurend om nieuwe manieren te vinden om de end-to-end gebruikerservaring te vereenvoudigen, zoals gebruikers in staat stellen om op maat gemaakte datacenter-integratie (TDI) of het SAP HANA-apparaat te kiezen", aldus Nutanix.

Lees meer op de site van Nutanix.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!