Microsoft 365 wordt slimmer rond opslaan van content

Microsoft 365 wordt slimmer rond opslaan van content

03-09-2018 | door: Witold Kepinski

Microsoft 365 wordt slimmer rond opslaan van content

Microsoft 365 wordt slimmer rond opslaan van content zoals beeld-, video- en audiobestanden. Dit meldt Omar Shahine, partner-directeur van programmabeheer voor OneDrive en SharePoint, in een blog.

Op de moderne werkplek zetten stijgende verwachtingen om te innoveren en de productiviteit te verbeteren, werknemers onder druk om meer te doen in minder tijd aldus Shahine. Organisaties pakken dit aan door nieuwe manieren van werken aan te nemen die gebruikmaken van Microsoft 365 met OneDrive voor Business en SharePoint voor het beheren en samenwerken aan inhoud.

Er komen nu meet mogelijkheden die de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren combineren met inhoud die is opgeslagen in OneDrive voor Business en SharePoint, zodat mensen productiever kunnnen werken, beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en in een veiliger omgevingen.

Begin later dit jaar zullen automatisch transcriptieservices beschikbaar zijn voor video- en audiobestanden in OneDrive en SharePoint met dezelfde AI-technologie die beschikbaar is in Microsoft Stream. Tijdens het bekijken van een video of het beluisteren van een audiobestand, wordt een volledig transcript (verbetering van zowel toegankelijkheid als zoekfunctie) direct weergegeven in onze toonaangevende viewer, die meer dan 320 verschillende bestandstypen ondersteunt. Hiermee kan de gebruiker zijn of haar persoonlijke video- en audio-items gebruiken en samenwerken met anderen om het beste werk te produceren.

Lees meer in de Microsoft blog.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud