Wouter Hoeffnagel - 04 september 2018

Nekst IT gaat partnership aan met SmartBear

Nekst IT gaat partnership aan met SmartBear image

Nekst IT gaat een partnership met SmartBear aan. SmartBear levert producten die elke fase in de Software Development Life Cycle (SDLC) geautomatiseerd ondersteunt, terwijl Nekst IT over testprofessionals beschikt met de expertise om deze producten te implementeren, onderhouden en werknemers te trainen in het werken hiermee.

“De SmartBear producten stellen ons in staat om klanten te helpen met sneller software te leveren van betere kwaliteit,” aldus Mark van Haaren, Test Consultant bij Nekst IT. “Wij zijn continue bezig met ons inzetten in het belang van klanten. SmartBear producten helpen ons bij "shift left" in de SDLC en zorgen er tegelijkertijd voor dat de kwaliteit in de volgende fases van het product gewaarborgd blijft. Wij adviseren onze klanten graag over SmartBear producten zoals TestComplete, CrossBrowserTesting en de ReadyAPI suite.”

Totaaloplossing leveren

“Door het combineren van SmartBear's software quality producten en Nekst IT’s diensten en trainingen, kunnen onze klanten een totaaloplossing bouwen en maximale waarde behalen uit hun testwerkzaamheden,” zegt David (Dusty) Binns, SmartBear EMEA Channel Alliances Manager. “Met veel genoegen heten we Nekst IT welkom als key consultancy partner om ons te ondersteunen bij het uitbreiden van onze diensten in de EMEA markt en dan met name in de Benelux. We kijken uit naar een lange en voorspoedige samenwerking!”

Nekst IT is een talentgestuurde organisatie die testprofessionals levert voor alle IT-domeinen, zowel op het gebied van consultancy, detachering alsmede trainingen en services. Een belangrijk aspect in het realiseren van deze missie is volgens het bedrijf de samenwerking met partners die haar drijfveren, passie en enthousiasme delen. Nekst IT zegt dan ook zeer verheugd te zijn met het partnership met SmartBear.

Foto: Mark van Haaren (rechts in Nekst IT shirt), Bram van den Berg (helemaal links) en daar tussen in drie medewerkers van SmartBear.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!