Computacenter neemt Misco Solutions over
03-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Computacenter neemt Misco Solutions over

De Engelse ICT-dienstverlener Computacenter neemt Misco Solutions over. De acquisitie stelt Misco Solutions in staat haar dienstenportfolio verder door te ontwikkelen. Computacenter krijgt toegang tot zowel een sterk portfolio aan klant- en vendorrelaties als expertise in de lokale markt.

Door van elkaars krachten gebruik te maken, willen de partijen meerwaarde bieden voor organisaties in de private en publieke sector. Misco Solutions is als onderdeel van Computacenter in staat om haar positie op internationaal niveau te versterken. “De overname van Misco Solutions biedt ons een kans om een sterkere positie in Europa te bemachtigen. In Nederland zijn veel hoofdkantoren gevestigd van Europese en mondiale organisaties. Daarnaast beschikt Misco Solutions over een aantrekkelijk klantenbestand, waaronder veel grote enterprises en overheidsorganisaties”, aldus Lieven Bergmans, European Development Director binnen Computacenter.

'Klant volledig ontzorgen'

”Het kennisniveau bij Misco Solutions is bijzonder hoog en het dienstenportfolio erg uitgebreid, waardoor de klant tijdens iedere fase van de ICT-lifecycle volledig ontzorgd kan worden. Gecombineerd met Computacenters resources, expertise en internationale ervaring stelt dit beide organisaties in staat om gezamenlijk verder te groeien bij bestaande en nieuwe klanten.”

“We zijn erg blij met de acquisitie van Misco Solutions door Computacenter”, zegt Adriaan Elsman, Algemeen Directeur van Misco Solutions. Elsman noemt Computacenter een sterke internationale ICT-dienstverlener en verwacht dat de krachtbundeling Misco Solutions in staat stelt beter oplossingen te ontwikkelen die klanten ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelstellingen.

Terug naar nieuws overzicht