Redactie - 06 september 2018

CoolProfs benoemt business-analist tot IT-consultant

CoolProfs benoemt business-analist tot IT-consultant image

Rapid development partner CoolProfs heeft Erik Zonneveld (31) aangesteld als IT-consultant. Zonneveld zal zich, naast de gangbare ontwikkelwerkzaamheden van een OutSystems-consultant, toeleggen op het strategisch en organisatorisch adviseren van klanten. Deze focus op business-analyse sluit aan bij CoolProf’s eerder geformuleerde ‘Strategie 2019’.

Voor zijn aanstelling bij CoolProfs werkte Zonneveld ruim zes jaar bij ABN Amro IT International als Business Analyst. In die rol was hij onder meer betrokken bij de ontwikkeling van een applicatie voor betalingsverkeer voor buitenlandse klanten, hield hij zich bezig met asset management en was hij product owner bij de ontwikkeling van applicaties. Zonneveld studeerde Finance aan de VU in Amsterdam en Publieke Economie aan de Universiteit Utrecht.

“De kernwaarden van CoolProfs - kwaliteit, snelheid en plezier - spreken mij erg aan”, vertelt Zonneveld. “De focus op kwaliteit en meedenken met de klant is erg van deze tijd. Daarnaast speelt de menselijke factor bij CoolProfs ook een grote rol, wat natuurlijk prettig werken is.”

Eric ten Harkel, algemeen directeur en medeoprichter van CoolProfs: “Ik ben erg blij met Erik in ons team. Hij neemt waardevolle ervaring met zich mee vanuit het klantperspectief, ofwel ‘de andere kant van de tafel’. Collega’s als Erik kunnen ons echt verder helpen in onze ambitie om strategisch partner te zijn van onze klanten.”

Zonneveld is op 1 augustus gestart bij CoolProfs en heeft de training voor OutSystems Associate Web Developer al met succes afgerond.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!