Witold Kepinski - 06 september 2018

Tech Data tekent pan-Europese overeenkomst met Schneider Electric

Tech Data tekent pan-Europese overeenkomst met Schneider Electric image

Tech Data heeft een pan-Europese overeenkomst aangekondigd met Schneider Electric, een wereldwijde specialist in energiemanagement en -automatisering voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Door deze samenwerking krijgen klanten van Tech Data uitgebreider toegang tot het APC by Schneider-portfolio, dat een uitgebreid scala aan innovatieve en slimme oplossingen omvat, waaronder voor energiemanagement; koeling; beveiliging en milieu; racks en accessoires; energiedistributie; geprefabriceerde datacentermodules; en, datacentersoftware. De overeenkomst biedt ook toegang tot extra value-added services, device-as-a-service aanbod en nieuwe productlijnen van Schneider.

Sales en Marketing

Stephen Nolan, senior vice president, Endpoint Solutions, Europe bij Tech Data, zegt: "Schneider vernieuwt voortdurend zijn kernactiviteiten met een focus op IoT-connectiviteit en analyse om bedrijfsefficiënte oplossingen voor de markt te ontwikkelen. Tech Data is de ideale partner voor deze reis dankzij onze datagedreven aanpak voor het ontwikkelen van verkoop- en marketingactiviteiten. Daarbij is ons vermogen om te opereren binnen opkomende technologische oplossingen, het creëren van nieuwe benadering naar de markt en onze aanwezigheid in alle belangrijke regio's in Europa van groot belang. We verheugen ons op de uitbreiding van de volledige Schneider-oplossingen binnen het IT-kanaal in onze regio. "

Edge en IoT

Rob McKernan, senior vice president, Europa and Global Channels bij Schneider Electric, zegt: "Het IT-kanaal is goed gepositioneerd om eindgebruikers te helpen bij het aanpakken van huidige en toekomstige uitdagingen rondom edge- en IoT-implementaties. Bij Schneider Electric bieden we onze partners een uitgebreid aanbod, bestaande uit hardware, software en services. Tech Data is een belangrijke strategische wereldwijde partner voor Schneider Electric, deze overeenkomst versterkt onze relatie verder in Europa om de groeiambities van beide bedrijven te ondersteunen

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!