Wouter Hoeffnagel - 06 september 2018

Ivanti expert COMPAREX gaat strategische samenwerking aan met IT-Value

Ivanti expert COMPAREX gaat strategische samenwerking aan met IT-Value image

Ivanti reikte onlangs de ‘Partner of the Year Awards’ van 2018 uit, waarbij COMPAREX Nederland zowel de ‘EMEA Partner of the Year’ als de ‘EMEA Identity Partner of the Year’ ontving. Deze awards zijn bijzonder, omdat er in de gehele EMEA regio maar één partner in elke categorie wordt onderscheiden. Daarnaast werd COMPAREX ook door haar strategische partner IT-Value onderscheiden als “EMEA Consultancy Partner of the Year”. James Anderson, Area Vice President EMEA Channel bij Ivanti, stelt dat de Partner of the Year heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de zakelijke groei van het bedrijf.

De samenwerking met IT-Value komt niet uit de lucht vallen. COMPAREX beschikt door de samenwerking met IT-Value over de volledige kennis om Ivanti als totaaloplossing aan te bieden. Pascal Stam, Alliance Manager bij COMPAREX: “Wij willen strategische partnerships aangaan met gespecialiseerde consultancybedrijven zoals IT-Value. Wij begrijpen de problemen en uitdagingen van onze klanten en willen ze met onze IT-kennis en samenwerkingsverbanden helpen hun werk beter, sneller, efficiënter én veiliger te doen. De specialisaties van partners vinden we vaak op meerdere gebieden zoals technologieën en branche. We houden de kennis- en ervaringsniveaus van onze partners nauwlettend in de gaten om onze klanten een “best-in-breed” partner te kunnen aanbieden.”

COMPAREX Experience Center

Henk Enter, specialist op het gebied van Ivanti oplossingen binnen COMPAREX, is verantwoordelijk voor het COMPAREX Experience Center. Hij organiseert regelmatig sessies waarbij klanten zelf kunnen ervaren hoe een bepaalde oplossing in de praktijk werkt. Henk: “Wij geloven dat het zelf zien en ervaren waardevoller is dan alleen vertellen. Dat kan in het Experience Center, een demo-omgeving waar wij aantonen wat de toegevoegde waarde van de Ivanti oplossingen is. Deze is met name gericht op self-service, automation en access management. Op basis van de behoefte van de klant kunnen wij een demonstratie invullen en uitvoeren, waardoor we de Ivanti-oplossingen direct tastbaar maken. Maar naast de demo-sessies organiseren we ook een aantal keren per jaar Roundtables. We zien dat klanten het prettig vinden om ervaringen met andere klanten te delen.”

Roundtable

Samen met IT-Value organiseert COMPAREX op 11 oktober een Roundtable-sessie voor klanten. In kleine groepjes praten specialisten van beide partners de klanten bij over veranderingen in de markt en de oplossingen van Ivanti. Hierbij gaan zij de discussie aan met klanten over de specifieke uitdagingen en geven zij op basis van de antwoorden een demonstratie van de mogelijke oplossing. De Roundtables vinden plaats op het kantoor van COMPAREX in Amsterdam. Klanten zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom. De sessie duurt ongeveer een halve dag en begint vanaf de lunch. Aanmelden voor deze Roundtable kan hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!