Floris Hulshoff Pol - 06 september 2018

WEM Conferentie 2018

WEM Conferentie 2018 image

Met hun aanwezigheid op het event, bevestigen Tech Mahindra, Arrow ECS en King (Bunzl) de impact van de no-code applicatie trend op de business. WEM nodigt iedereen uit om deel te nemen aan haar derde conferentie.

“We zitten midden in een revolutie van software development. De markt bevestigt de enorme impact van no-code applicatie ontwikkeling,” vertelt WEM CEO Rob Schilperoort. “Het creëren van bedrijfskritische oplossingen zonder te programmeren betekent een win voor zowel de business als IT”. Voor CIOs, proces analisten, business managers van zowel enterprises als MKBs; de WEM conferentie biedt een uiteenlopend programma met voor ieder wat wils.

Tech Mahindra bekrachtigt de “no-code movement”

“Van succesverhalen voor onder andere voedselveiligheid certificeringsframework FSSC22000 en Internet of Things oplossingen gecreëerd door King (Bunzl) tot aan de technische aspecten van het no-code platform WEM en ‘hot topics’ uit de technologie markt uitgelicht door Tech Mahindra en sponsoring partner AP Support,” Michèle Dekker vertelt trots over de brede keuze die het programma bezoekers biedt 25 september as in De Fabrique (Utrecht).“Tijdens de conferentie ligt de nadruk met name op elkaar inspireren en het leggen van waardevolle connecties”, sluit Dekker af.

De volledige agenda bestaat uit 16 break-out sessies. WEM nodigt iedereen uit om zich te registreren. Deelname aan het event is geheel kosteloos.

WEM is een cloud-based, enterprise-grade, no-code applicatie platform, waarmee iedereen in staat gesteld wordt maatwerk bedrijfsapplicaties te modelleren en op te leveren. Om bedrijfskritische applicaties te maken, worden processen simpelweg in een flowchart gemodelleerd. WEM biedt point-en-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle ingebouwde toepassingen zijn webgebaseerd, inclusief hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, back-up, service levels, opslag en disaster recovery. Voor een gratis 30-dagen WEM-proefabonnement of demo: https://wem.io

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!