Witold Kepinski - 07 september 2018

Tech Data & Partners fietsen 16.413 euro bijeen voor KiKa

Tech Data heeft op 2 september jl. met een wielerteam van 15 personen deelgenomen aan derde etappe van de Giro di KiKa Nederland met als doel zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Na afloop van de fietstocht van 150 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug, kon het team met grote voldoening een cheque van € 16.413,- aan KiKa overhandigen.

In de afgelopen maanden heeft het team, dat naast personeelsleden ook uit resellers en vendoren bestond, niet alleen veel getraind om in goede conditie te zijn, zij hebben tevens zoveel mogelijk sponsoren in de vorm van zakenrelaties, familie, vrienden en collega’s benaderd om hun prestatie financieel te ondersteunen. Daarnaast hadden resellers de gelegenheid om bij een bestelling in de webshop van Tech Data een donatie van € 2,50 (of een veelvoud daarvan) aan de winkelmand toe te voegen.

Suzette Oskam, Director Eindpoint Solutions Nederland bij Tech Data zegt; “In de afgelopen maanden hebben wij binnen onze hele organisatie de aandacht gevestigd op het goede werk dat KiKa doet. Ik ben niet alleen ontzettend trots op de topprestatie die door het team van de 15 deelnemers is geleverd, maar ook op de enthousiaste waardering en financiële support die zij van collega’s uit alle Tech Data vestigingen hebben gekregen.” Oskam vervolgt, “ Daarnaast zijn ook de bijdragen van resellers, vendoren en marketing leveranciers het bewijs dat wij met elkaar in staat zijn om aan KiKa een fantastische cheque van € 16.413,- te kunnen over- handigen.”

Deelname aan Giro di KiKa is mede mogelijk gemaakt door de actieve support van diverse partners van Tech Data waaronder, CP2 Fieldmarketing, Dell EMC, Foursites Webdevelopment, HP, IBM en Microsoft.

Ondanks het feit dat de wielertocht reeds heeft plaatsgevonden, is het nog tot einde september mogelijk om sponsorbedragen voor Team Tech Data & Partners over te maken. Het is te verwachten dat het bedrag van € 16.413,- in de komende weken nog zal stijgen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!