Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-09-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IFA 2018 Holland Stube Dutch IT-channel Video Update

Traditioneel werd tijdens de IFA 2018 consumenten elektronica- en techbeurs een netwerkparty voor alle aanwezige Nederlanders georganiseerd. Dit jaar wordt deze borrel georganiseerd door Tech Data samen met Dutch Connect. Namens Tech Data heet Mario van Lemmen iedereen van harte welkom op het terras van de IFA Oktober Tent die Under die TV-Turm staat. Vanuit Dutch Connect en Dutch IT-channel waren ook HP van Tilburg (Dutch Connect) en Witold Kepinski (Dutch IT-channel) aanwezig. Ze maakten een video update met Mario van Lemmen (Tech Data) en Bas van Bergen (Ring).

Hét grootse CE Hardware event van Europa, de IFA, vond dit jaar plaats van vrijdag 31 augustus tot woensdag 5 september 2018 in Berlijn. Dutch Connect en Dutch IT-channel waren aanwezig om verslag te doen van de laatste innovaties, trends en productaankondigingen van de grote hardware fabrikanten. 

De IFA wordt de afgelopen jaren steeds een beetje groter en belangrijker, ook voor het ICT-kanaal. Door de opkomst van trends als Bring Your Own Device, smart home/office is er een verregaande versmelting gaande tussen de outlets van zakelijke en consumenten hardware. De IFA is sowieso de plaats waar vrijwel alle grote smartphonefabrikanten aanwezig zijn als Samsung, LG, Sony, Lenovo en Wiko. Maar ook de laptops en accessoires zijn volop op de IFA te vinden. Feit is ook dat bijna alle apparatuur wordt aangesloten op het internet waarmee we volop in het IoT tijdperk zijn aanbeland.

Bekijk ook het videoverslag van de beurs.

Terug naar video overzicht
Hardware