Witold Kepinski - 10 september 2018

Paperspace breidt uit in Europa bij Interxion

Het Nederlandse Interxionm aanbieder van carrier- en cloudneutrale colocatiedatacenterservices, kondigt aan dat Paperspace, leverancier van kunstmatige intelligente (KI) en machine learning uit de cloud, zijn datacentercapaciteit in Europa heeft uitgebreid bij Interxion in Amsterdam.

Klanten die van de KI en machine learning clouddiensten van Paperspace gebruik maken, zijn in staat producten, diensten en processen intelligent te maken. De vraag naar de diensten van Paperspace is in Europa de afgelopen tijd snel toegenomen. Door uit te breiden naar Amsterdam gaat het bedrijf profiteren van de vele verbindingsmogelijkheden die de Interxion-campus rijk is. Op die manier kan Paperspace zijn Europese klantenkring optimaal van dienst zijn.

Interxion gaat Paperspace voorzien van de high-density power, connectiviteit en beveiliging die nodig is om klanten over het hele continent te bereiken. “Interxion heeft alle expertise in huis om bedrijven als Paperspace te helpen," zo vertelt Piet Sjoukes, Sales en Marketing director van Interxion Nederland. "De Amsterdam Schiphol campus is een van de best verbonden datacentercampussen van Europa. Bedrijven als Paperspace zijn zo in staat hun wereldwijde bereik te vergroten, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden aan de kwaliteit van de dienstverlening".

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!