Witold Kepinski - 10 september 2018

Okta Partner Connect programma voor technologie en oplossingsgerichte partners

Okta Partner Connect programma voor technologie en oplossingsgerichte partners image

Security specialist Okta start het nieuwe Okta Partner Connect programma voor technologie en oplossingsgerichte partners. Dit meldt Patrick McCue, Senior Vice President of Worldwide Partners, in een blog.

Okta en zijn partners helpen organisaties uit te rusten met identiteitsbeheer- en beveiligingshulpmiddelen. Partners spelen een cruciale rol, vandaar  dat het Okta Partner Connect programma is gelanceerd.

Het partnerprogramma is ontworpen om zowel technologie- als oplossingspartners te helpen de Okta Identity Cloud te gebruiken om naadloze en veilige gebruikerservaringen aan hun klanten aan te bieden. Via het programma kunnen partners nog meer Okta-voordelen gebruiken - expertise ontwikkelen zodat ze hun klanten van dienst kunnen zijn, hun aanbod kunnen differentiëren en een winstgevende identiteits- en mobiliteit services beheeractiviteiten kunnen ontwikkelen.

Single Sign-On

Via het Okta Partner Connect programma kunnen partners Okta Single Sign-On en Multi-Factor Authentication voor maximaal 25 werknemers en 5 apps - gratis gebruiken. Gekwalificeerde partners kunnen non-profit klanten helpen met speciaal geprijsde Okta for Good aan te bieden .

Cloud

McCue: "We erkennen de potentiële impact die onze partners hebben op de overgang van de onderneming naar de cloud. We zijn trots om Okta Partner Connect aan te bieden aan belangrijke spelers zoals Optiv, een vertrouwde partner voor cyberbeveiligingsoplossingen en Box, een leider in cloud content management. Nu kunnen dergelijke partners hun klanten in staat stellen om meer te bereiken, terwijl privacy en veiligheid worden gewaarborgd - topprioriteiten voor een steeds meer onderling verbonden wereld."

Voor het Okta Partner Connect programma kan men hier terecht voor meer informatie.

Door: Witold Kepinski

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!