Witold Kepinski - 10 september 2018

PagerDuty krijgt sluit financieringsronde af van 90 miljoen dollar

PagerDuty krijgt sluit financieringsronde af van 90 miljoen dollar image

PagerDuty, een Amerikaanse startup van een uitgebreide suite van intelligente IT-operations management-oplossingen die zorgen voor een hoge uptime van services, heeft 90 miljoen dollar aan financiering ontvangen. Hierdoor is de waarde van het bedrijf gestegen tot 1,3 miljard dollar.

De laatste financieringsronde werd geleid door fondsen en rekeningen beheerd door T. Rowe Price Associates, Inc. en Wellington Management, met deelname van bestaande PagerDuty-investeerders Accel, Andreessen Horowitz en Bessemer Venture Partners. De ronde brengt het totale kapitaal van PagerDuty op 173 miljoen dollar.

Beheer

PagerDuty is een platform voor beheer van digitale activiteiten voor organisaties. Meer dan 10.500 klanten, waaronder ondernemingen zoals IBM, GE, Capital One, American Eagle Outfitters, Pitney Bowes, Box en ING, en kleine tot middelgrote organisaties vertrouwen op PagerDuty om de digitale activiteiten te verbeteren, de omzet te verhogen, bedreigingen te beperken, activa te beschermen en klanten te ondersteunen.

Machine Learning

We zijn verheugd over T. Rowe Price en Wellington hebben zich aangesloten bij onze reis om een ??duurzaam bedrijf op te bouwen dat bedrijfskritische producten en diensten aanbiedt die onze klanten nodig hebben en vertrouwen", aldus Jennifer Tejada (foto) , CEO van PagerDuty. "Deze kapitaalinjectie stelt ons in staat onze investeringen in innovatie voort te zetten die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie en machine learning, waardoor we onze klanten kunnen helpen hun bedrijven te transformeren en hun klanten te (positief )verrassen." Vanuit een zakelijk oogpunt kunnen we onze investering in en ontwikkeling van onze mensen versterken, ons meest waardevolle bezit, omdat we onze activiteiten wereldwijd opschalen. We zijn goed gepositioneerd om het leven van digitale werknemers te verbeteren door werk op te waarderen tot de resultaten die ertoe doen."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!