Schneider Electric certificeert Koelplan als Premier Cooling Partner

10-09-2018 | door: Witold Kepinski

Schneider Electric certificeert Koelplan als Premier Cooling Partner

Koelplan is vanaf heden officieel Premier Cooling Partner van Schneider Electric. Met deze certificering breidt Schneider Electric haar partnernetwerk uit van gespecialiseerde koeltechnische bedrijven. Met Koelplan richt Schneider Electric zich op het MKB, die geconditioneerde ruimtes vragen voor kritische apparatuur. Koelplan kiest voor de innovatieve koeloplossingen van Schneider om haar klanten een volledig portfolio te bieden voor bedrijfskritische omgevingen. Als onderdeel van de totaaloplossing biedt Schneider een uitgebreide productlijn van precisie airconditioningsystemen voor tal van toepassingen.

Schneider Electric is wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering en zegt haar klanten te helpen met het beheren van energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier.

Koelplan is een koeltechnisch bedrijf met veel praktijkervaring, dat de beste klimaatoplossingen verzorgt voor haar klanten. Koelplan gaat duurzame samenwerkingsverbanden aan met klanten, leveranciers en kenniscentra en borgt de kwaliteit met erkende certificeringen, zoals VCA, F-gassen, PED, EPBD en NVKL.

Sonja Boots (foto), Channel Manager bij Schneider Electric, vertelt: “We zijn erg blij met Koelplan als partner, door actief samen te werken bouwen we een solide en betrouwbaar partnership. Door onze innovatieve technologie te combineren met de koeltechnische kennis en ervaring van Koelplan leveren wij onze klanten een totaaloplossing die wij ook implementeren en onderhouden.”

Remco Dusschooten, Algemeen Directeur van Koelplan geeft aan: “Wij kennen het Schneider Electric-portfolio al uit de Uniflair-periode en hebben hier al veel ervaring mee. Bestaande en nieuwe klanten komen steeds vaker bij ons met de vraag voor precisie airconditioningsystemen. Door deze productlijn aan ons bestaande portfolio toe te voegen, kunnen wij onze klanten beter bedienen en als organisatie verder groeien.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware