Cisco Hybrid Cloud Platform voor Google Cloud is beschikbaar

11-09-2018 | door: Witold Kepinski

Cisco Hybrid Cloud Platform voor Google Cloud is beschikbaar

Het Cisco Hybrid Cloud Platform voor Google Cloud is nu beschikbaar. Google had al eerder het partnerschap met Cisco aangekondigd voor een nieuw open hybride cloudplatform dat on-premises en cloud-omgevingen overbrugt. Klanten hebben meer opties bij het overwegen van hybride oplossingen, aldus de twee partners.

Cisco is op dit gebied een ideale partner voor Google vanwege de jarenlange bedrijfsfocus en expertise op het gebied van netwerk-, beveiligings-, analyse- en hyperconverged infrastructuur. Cisco Hybrid Cloud Platform voor Google Cloud biedt een andere manier om naadloos lokaal en in de cloud te werken, waarbij snelheid en schaalvoordelen worden geboden waar klanten het het hardst nodig hebben. Toepassingen in de cloud kunnen profiteren van on-premises mogelijkheden, inclusief bestaande IT-systemen, en lokale toepassingen kunnen profiteren van nieuwe cloud-mogelijkheden zonder dat er een volledige overstap naar de openbare cloud nodig is, aldus Google Cloud.

Met deze volledig geïntegreerde oplossing kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van enterprise-grade mogelijkheden van Google Cloud, zoals managed Kubernetes, GCP Service Catalog, Cisco-netwerken en -beveiliging, en Istio-verificatie en mesh-bewaking van services. En Cisco's Technical Assistance Centre (TAC) biedt klanten één enkele bron van ondersteuning. Het breidt Cisco's netwerk- en beveiligingsbeleid en -configuraties uit en bewaakt het gedrag van toepassingen in hybride cloudomgevingen.

Lees meer op de site van Google Cloud.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud