Witold Kepinski - 11 september 2018

Bechtle lanceert eigen IT accessoires lijn Articona

De Duitse reseller Bechtle heeft een eigen IT-accessoireslijn gelanceerd die wordt verkocht onder het merk Articona. Bechtle zegt dat de Articona-lijn bestaat uit toetsenborden, touchpads, muizen en accessoires voor mobiel werken, inclusief beschermhoesjes, privacyfilters, power banks en adapters, kabels, opslagmedia, inkt en toners.

De producten worden in Taiwan geproduceerd met een volgens Bechtle uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bechtle zegt dat de producten altijd een testproces ondergaan, in Taiwan en in een van de twee logistieke centra in Neckarsulm, Duitsland of Rotkreuz, Zwitserland.

De IT-accessoires en netwerktechnologie bestaat uit 1.400 producten die rechtstreeks verkrijgbaar zijn bij Bechtle's verkoopteams, Bechtle systems integrators en Bechtle's Zwitserse dochteronderneming ARP.

MDAX notering

Het gaat goed met Bechtle AG. Het bedrijf wordt vanaf 24 september 2018 genoteerd in de duitse MDAX-aandelenindex. De MDAX volgt de 60 grootste beursgenoteerde bedrijven onder de DAX. Hiermee is Bechtle een van de 90 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!