Redactie - 12 september 2018

ThinClientSpecialist Introduceert LG 24" All-In-One ThinClient

ThinClientSpecialist heeft samen met LG Electronics de nieuwe All-in-One LG 24CK550W ThinClient geïntroduceerd op het TT circuit van Assen. ThinClientSpecialist heeft opnieuw een kwaliteitsproduct in haar assortiment opgenomen en een invulling gevonden voor het wegvallen van de All-in-One van Samsung.

De nieuwe All-in-One ThinClient van LG bestaat uit een 24"IPS screen met geïntegreerde quadcore processor en voorzien van geïntegreerde WIFI. De gebruikte ThinClient is fanless en heeft geen restricties op besturings- of beheer software. Ze past daarmee uitstekend bij werksituaties waar geïntegreerde systemen toepasbaar zijn als ook in omgevingen waar een clean desk policy een eis is. Deze All-in-One ThinClient is beschikbaar mét en zonder besturingssysteem en beheertool.

De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft met dit product een uitstekende aanvulling op haar assortiment weten te produceren. LG was al langer actief in Nederland met ZeroClients maar met deze All-in-One ThinClient is het assortiment nu volledig. 'ThinClients zijn door ons ontwikkeld om nóg betere proposities naar de markt te brengen' aldus Menno van der Kraan, Key Accountmanager bij LG.

'De kwalitatief goede producten van LG passen uitstekend in ons assortiment en dit product benadrukt nogmaals onze onafhankelijkheid. Ze kan, als enige in de markt, zonder een door de fabrikant bepaald besturingssysteem geleverd worden waardoor het op diverse serveromgevingen is aan te sluiten' aldus Marc Terveer- directeur van ThinClientSpecialist. ThinClientSpecialist heeft LG geadviseerd in de ontwikkeling van de beheertool voor deze All-in-One LG 24CK550W ThinClient.

Tijdens de bijeenkomst op het TT Circuit in Assen is ook de LG CK500W geïntroduceerd. Een ThinClient met dezelfde eigenschappen als de LG 24CK550W maar zonder het 24"IPS screen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!