Redactie - 12 september 2018

SQS en Siemens werken samen rond IoT-platform MindSphere

SQS en Siemens werken samen rond IoT-platform MindSphere image

SQS, een (test) softwarespecialist voor digitale ondernemingen, heeft aangekondigd de relatie met Siemens verder te verdiepen door middel van een samenwerking met MindSphere, een cloud-based en open besturingssysteem voor het Internet of Things (IoT).

MindSphere is een door Siemens ontwikkeld open platform dat vrijwel alle apparaten kan verbinden met alle apps, waardoor bedrijven de gegevens van hun industriële apparaten optimaal kunnen benutten.

SQS biedt ondersteuning via Siemens-applicaties en -partners, inclusief een strategische samenwerking met Siemens PLM. Als partner van Siemens ondersteunt SQS klanten bij een wereldwijde bedrijfstransformatie op drie belangrijke niveaus, waaronder consulting voor bedrijfsflexibiliteit, ingebedde techniek en applicatietechniek voor MindSphere-integratie en doorlopende Quality of Things.

SQS breidt de relatie met Siemens nu uit met onafhankelijke end-to-end kwaliteitsbewaking van MindSphere-apps voor SQS-klanten, waardoor zakelijke voordelen sneller kunnen worden gerealiseerd zo meldt Diederik Vos, CEO van SQS Group.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!