Witold Kepinski - 12 september 2018

Microsoft introduceert Azure DevOps

Microsoft kondigt Azure DevOps aan. Volgens Microsoft is het duidelijk dat DevOps steeds kritischer is geworden voor het succes van een team. Azure DevOps legt meer dan 15 jaar van investeringen en lessen vast in het leveren van tools ter ondersteuning van softwareontwikkelingsteams.

In de afgelopen maand hebben meer dan 80.000 interne Microsoft-gebruikers en duizenden klanten, zowel in kleine als grote teams, deze services gebruikt om producten af te zetten.

De services die zijn aangekondigd beslaan de breedte van de ontwikkelingslevenscyclus om ontwikkelaars te helpen software sneller en met een hogere kwaliteit te verzenden. Ze vormen het meest complete aanbod in de public cloud, aldus Microsoft.

Azure DevOps omvat:

Azure Pipelines
CI / CD die werkt met elke taal, platform en cloud. Maak verbinding met GitHub of een Git-repository en implementeer continu. Het heeft door de cloud gehoste agents voor Linux, macOS en Windows, krachtige workflows met native containerondersteuning en flexibele implementaties voor Kubernetes, VM's en serverloze omgevingen.

Azure Boards
Krachtige work-tracking met Kanban-boards, backlogs, team dashboards en aangepaste rapportage. 

Azure Artifacts
Maven, npm en NuGet pakket feeds van publieke en private bronnen.

Azure Repos
Onbeperkte door de cloud gehoste privé Git-repo's voor projecten. Collaborative pull-verzoeken, geavanceerd bestandsbeheer en meer. 

Azure Test Plans
Alles in één geplande en verkennende testoplossing.

Lees meer op de blogsite van Microsoft.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!