Witold Kepinski - 13 september 2018

ICT Group en ICT Mobile bundelen software in OrangeNXT

ICT Group NV (ICT) maakt bekend dat het de resterende 49% van de aandelen van ICT Mobile BV (ICT Mobile) van het management heeft overgenomen. De softwareoplossingen van ICT Mobile, samen met softwareoplossingen van andere bedrijfsonderdelen binnen ICT Group Nederland, zullen worden geconsolideerd in een nieuwe entiteit, OrangeNXT (www.orangenxt.com), voor onderscheidend softwareaanbod van de traditionele tijdwinst- en projectactiviteiten binnen ICT.

OrangeNXT richt zich op kant-en-klare softwareoplossingen, aangeboden als Software as a Service. Het plug-and-play cloudplatform dat mensen, apparaten en gegevens verbindt, bestaat uit drie oplossingen.

ConNXT biedt oplossingen voor asset management en voorspellend onderhoud. MobileNXT biedt real-time tracking en tracing-ondersteuning voor buitendienstingenieurs, logistiek personeel, pakketbezorgingsservices en auditors.

DigitalNXT helpt bedrijven hun digitale transformatie te versnellen. De oplossingen van OrangeNXT zijn gericht op de slimmere steden en slimmere industriesegmenten en bestrijken vele industrieën, van waterbeheer tot logistiek en transport.

ICT Mobile is in 2016 opgericht als start-up samen met het huidige management, Huub van der Linden en Jeroen Donkers. Beiden hebben een lange staat van dienst op de Enterprise Mobility-markt en zullen aan boord blijven om OrangeNXT te leiden, samen met regisseur Alliances John Koot. De koopsom zal in contanten worden betaald. Verdere financiële details worden niet bekendgemaakt.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!