Floris Hulshoff Pol - 13 september 2018

Zerto brengt IT Resilience Roadshow naar Nederland

Zerto brengt IT Resilience Roadshow naar Nederland image

Zerto nodigt u uit voor de IT Resilience Roadshow Nederland op 18 oktober in Amerongen. Tijdens dit eendaags evenement leert u de operationele kant van uw IT te vereenvoudigen en veerkrachtig te maken.

Word Resilient

Ga verder dan disaster recovery om veerkracht in uw IT-omgeving te bereiken. Ontdek hoe uw vakgenoten hun back-up-, DR- en cloud mobility oplossingen vervangen door één platform om IT-transformatie te versnellen. Op het event leert u hoe andere IT-professionals omgaan met geplande en ongeplande downtime. Hiervoor worden voorbeelden uit de praktijk gegeven en wordt de mogelijkheid geboden te netwerken.

Fresh Tech

Het is tijd om afscheid te nemen van legacy back-ups. Leer waarom gegevensbescherming op basis van continuous journals de toekomst is en hoe Zerto’s innovatieve roadmap eruitziet.

Bekijk daarnaast een preview van de nieuwe Zerto GUI en scherp uw technische vaardigheden verder aan om downtime te verminderen, failovertests uit te voeren en de cloud te integreren.

Zerto Azure Specialist-certificering

Meld u aan voor de gratis workshop en het hands-on lab en leer hoe u workloads kunt verplaatsen, een disaster recovery-omgeving kunt creëren in Azure en hoe u de end-of-live uitdaging voor Windows Server 2008/ SQL Server 2008 kunt oplossen.

De IT Resilience Roadshow staat geheel in het teken van geavanceerde technologie, informatie en inzichten van experts of dit gebied.

Datum en locatie

18 oktober 2018 van 09:00 tot 17:30 uur

Buitenplaats Amerongen
Drostestraat 12
3958 BK Amerongen

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de IT Resilience Roadshow. Bent u niet in de gelegenheid de roadshow bij te wonen? De IT Resilience Roadshow wordt ook op andere locaties ter wereld georganiseerd. Een overzicht van alle locaties is hier te vinden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!