Wouter Hoeffnagel - 14 september 2018

COMPAREX en Snow Software tekenen een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst

COMPAREX en Snow Software tekenen een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst image

Snow Software, leverancier van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management oplossingen, gaat een wereldwijde samenwerking aan met IT-dienstverlener en SAM-specialist COMPAREX. Voorheen hadden de 200 gezamenlijke klanten aparte lokale overeenkomsten; deze worden nu vervangen door één wereldwijde overeenkomst van de twee bedrijven.

COMPAREX werkt momenteel aan de vernieuwing van zijn managed service SAM, die in het najaar van 2018 beschikbaar wordt. In het kader van de nieuwe samenwerking integreert COMPAREX de technologie van Snow Software in deze managed service-dienst. Thomas Reich, CEO bij COMPAREX: "In een wereld van snel ontwikkelende technologie en toegenomen cloud-adoptie hebben organisaties meer dan ooit de behoefte aan een eenvoudige manier om de controle over hun softwaremiddelen terug te krijgen. COMPAREX SAM Managed Services zal alle elementen van Software Asset Management leveren aan organisaties die deze behoefte hebben. We zijn blij dat Snow Software samen met ons de SAM Managed Service naar een hoger niveau brengt.”

Axel Kling, CEO van Snow Software voegt hieraan toe: "We zijn verheugd dat COMPAREX een Global Strategic Partner is geworden. Dit toont aan dat COMPAREX zich inzet voor het leveren van klantsucces. Samen kunnen we nog beter klanten helpen hun technologie-uitgaven te optimaliseren en de controle over hun IT-omgeving terug te winnen door zichtbaar te maken wie wat gebruikt, wanneer en op welk apparaat.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!