Barracuda Networks ziet verkoop van email-beveiligingsproducten met 36% groeien
14-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Barracuda Networks ziet verkoop van email-beveiligingsproducten met 36% groeien

Barracuda Networks maakt haar kwartaalcijfers over het eerste kwartaal van boekjaar 2019, dat op 31 mei eindigde, bekend. Vooral de verkoop van e-maailbeveiligingsproducten is snel gestegen. Barracuda wist 36 procent meer emailbeveiligingsproducten op jaarbasis te verkopen, vergeleken met een groei van 9 procent in Q1 van boekjaar 2018.

De verkoop via MSP’s van Barracuda Essentials, de alles-in-één oplossing voor e-mailbeveiliging, back-up- en archivering, is in Q1 met 232 procent toegenomen. De verkoop van email securityoplossingen groeide op jaarbasis met 36 procent en zorgt voor een omzet van meer dan $100 miljoen per jaar. Barracuda meldt meer dan 50.000 klanten te bedienen met oplossingen op gebied van emailbeveiliging.

'Steeds meer bedrijven vertrouwen op MSP-partners'

BJ Jenkins (foto), CEO van Barracuda, zegt: "We zien dat steeds meer bedrijven vertrouwen op MSP-partners voor het leveren van diensten op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming. Wij richten ons op verdere uitbreiding van ons portfolio en zorgen ervoor dat klanten optimaal rendement te halen uit hun IT-investeringen in cloud- en hybride omgevingen."

Barracuda heeft onlangs nieuwe AI-toepassingen toegevoegd aan cloud-connected producten om organisaties te beschermen tegen spearphishing en cyberfraude. Door in te zetten op AI, beveiliging tegen gerichte aanvallen, archivering en gegevensbescherming helpt Barracuda klanten de risico’s te beperken en dreigingen te elimineren. Nieuw is onder andere Barracuda Sentinel Account Takeover (ATO), dat de mogelijkheid biedt om interne emailaccounts te herstellen die worden gebruikt om spam of virussen te sturen. Deze oplossing biedt extra bescherming tegen social engineering en dreigingen vanuit de eigen organisatie. Dankzij de acquisitie van PhishLine kan Barracuda daarnaast computer-gebaseerde bewustwordingstrainingen aanbieden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Financieel