Epson doopt derde dinsdag van september om tot Printjesdag

18-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Epson doopt derde dinsdag van september om tot Printjesdag

De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek. Koning Willem Alexander zal de troonrede voordragen en het regeringsbeleid voor het komende jaar wordt bekendgemaakt. Om de overheidstekorten aan te vullen gaat dit niet zelden gepaard met het verhogen van belastingen en zakelijke heffingen, waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Epson wil ondernemend Nederland helpen met besparen en doopt de derde dinsdag van september om tot Printjesdag.

Op Printjesdag viert Epson de introductie van de nieuwe WorkForce Pro WF-C8690 serie A3 multifunctionele inkjetprinters, met een feestelijke aanbieding voor resellers in een ludiek Printjesdag-koffertje. “De voordelen van inkjettechnologie zijn evident,” zegt Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Met de nieuwe Epson-printers kun je veel besparen: ze zijn tot 96% energiezuiniger, zorgen voor max. 92% minder CO2-uitstoot en tot 94% minder afval dan vergelijkbare laserprinters. Onze resellers kunnen hun klanten helpen om het komende jaar de kosten te verlagen met deze nieuwe A3 inkjetprinter.”

Om de value added resellers nog beter te kunnen ondersteunen heeft Epson voor Printjesdag koffertje laten maken, met daarin een feestelijk aanbod om met het Epson A3-portfolio te starten. Epson accountmanagers zullen dit koffertje persoonlijk bij de Epson-resellers afleveren.

Terug naar nieuws overzicht