Wouter Hoeffnagel - 14 september 2018

KPN lanceert iPhone Xs en iPhone Xs Max

KPN lanceert de nieuwe iPhone Xs en iPhone Xs Max. Sinds 9:01 uur zijn beide toestellen online te bestellen en kunnen klanten in de winkels terecht voor hun bestelling. Vrijdag 21 september starten de leveringen van de nieuwe toestellen. De voorverkoop van de iPhone XR start vanaf vrijdag 19 oktober.

De iPhone Xs is Apple’s nieuwe vlaggenschip en de opvolger van de iPhone X. De iPhone Xs en Xs Max hebben een snellere processor en zowel aan de voor- als achterkant een dubbele camera waarmee gebruikers achteraf kunnen bepalen welk deel van de foto scherp gesteld moet worden. Daarnaast maakt een upgrade in de waterdichtheid, de toestellen nu ook bestand tegen zout water en zwembadwater.

iPhone XR

Naast de iPhone Xs en Xs Max, heeft Apple nog een toestel aangekondigd: de iPhone XR. Dit toestel beschikt over een 6.1 inch LCD scherm en komt in een lagere prijsrange dan de Xs-serie. Daarnaast wordt de iPhone XR uitgebracht in maar liefst 6 kleuren.

Consumenten die tijdens de voorverkoop bij KPN een iPhone Xs of Xs Max bestellen, krijgen bij levering als eerste hun toestel. Bij de levering van de smartphones wordt de volgorde waarin klanten hun bestelling hebben geplaatst aangehouden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!