Synology lanceert Surveillance Station 8.2
14-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Synology lanceert Surveillance Station 8.2

Synology lanceert de officiële versie Surveillance Station 8.2. Deze versie bevat LiveCam, een nieuwe app voor beveiligingscamera's waarmee eenvoudig een oude telefoon met iOS omgetoverd wordt tot een IP-camera. In oktober zal ook de Android-versie worden uitgebracht. Het vernieuwde DS cam biedt hogere prestaties en IP-luidsprekers zijn aan de lijst met ondersteunde hardware toegevoegd. Ook is een nieuwe versie van het app-center beschikbaar die meer flexibiliteit biedt in het beheren van toepassingen.

"Met de combinatie van LiveCam op iOS en het nieuwe DS cam stapt Surveillance Station in een nieuw mobiel tijdperk waarin de telefoon wordt veranderd in een beveiligingscamera. De video-opnamen kunnen bovendien in DS cam worden bekeken", vertelt productmanager Ivan Chang van Synology. "Dankzij functies zoals Smart Time Lapse, dubbele verificatie en de ondersteuning van IP-luidsprekers is Surveillance Station een kant-en-klare oplossing."

LiveCam

Nieuw is onder andere LiveCam, waarmee gebruikers hun mobiele apparaat kunnen omtoveren tot IP-camera. Zodra LiveCam op een mobiele telefoon is geïnstalleerd, kan dit apparaat als IP-camera worden toegevoegd aan Surveillance Station.

Invoegtoepassingen in een nieuwe stijl – het Applification Center – bieden tot wel 26 toepassingen en hulpprogramma's. De categoriefilter en de zoekfunctie voor trefwoorden helpen gebruikers de app te vinden die zij nodig hebben en Surveillance Station aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren.

Vernieuwde DS cam

De nieuwste generatie van DS cam biedt een gestroomlijndere ervaring en biedt mogelijkheden voor meerdere tijdlijnen, zodat intuïtiever in videobeelden kan worden gezocht. Daarnaast kunnen gebruikers het systeem eenvoudiger en sneller implementeren dankzij de offline licentieverificatie.

Ook nieuw is ondersteuning van IP-luidsprekers. Surveillance Station 8.2 kan audio verzenden of geplande uitzendingen op geïntegreerde IP-luidsprekers regelen. Wanneer er meerdere luidsprekers gekoppeld zijn, kan er gekozen worden om uit te zenden via één luidspreker of via meerdere.

Time Lapse

De nieuwe functie Time Lapse kort lange video's in tot slechts enkele minuten of zelfs seconden. Deze app helpt gebruikers onder andere bij het weergeven van grote projecten.

Dual Authorization is een nieuwe functie voor het beheren van machtigingen, die meer veiligheid en flexibiliteit biedt. Het beperkt gevoelige functies, zoals het beheren van camera's of openen van video-opnamen, zodat deze alleen met toestemming van een derde partij mogen worden gebruikt. De extra bescherming voorkomt dat gevoelige informatie wordt gelekt.

Streamen met Live Broadcast

Gebruikers kunnen beelden delen via een livestream naar YouTube. Daar zijn geen instellingen voor nodig; gebruikers selecteren de camera en voeren de path-informatie van YouTube in, waarna de live-uitzending klaar is.

Terug naar nieuws overzicht
Security