Witold Kepinski - 15 september 2018

Lenovo breidt ThinkSmart Hub aanbod uit

Lenovo breidt ThinkSmart Hub aanbod uit image

Lenovo heeft zijn portfolio met vergaderruimte-oplossingen uitgebreid met de nieuwe ThinkSmart Hub 700. Lenovo zegt met deze technologie de samenwerking tussen werknemers en klanten te bevorderen en om de ervaring van de vergaderruimte te transformeren met een goede connectiviteit en geluid waardoor er efficiënte en productieve ruimtes voor meetings en vergaderingen onstaan.

De Lenovo ThinkSmart Hub 700 biedt met ondersteuning voor Unified Communications-platforms van Skype for Business, Zoom en BlueJeans.

Met het nieuwe hard- en softwareplatform ThinkSmart Hub 700 kunnen lokale en externe gebruikers snel verbinding maken en tegelijkertijd delen vanaf elk apparaat, bedraad of draadloos. De intelligente hardware met sensoren detecteert aanwezigheden in de ruimte en koppelt apparaten eenvoudig. Audio voert luid en duidelijk uit via het Dolby Audio -luidsprekersysteem, met verbeterde luidsprekers die mede ontworpen zijn met Dolby technologie.

Eerder bracht Lenovo de ThinkSmart Hub 500 uit. Dit is een Skype Room Systems-apparaat dat de samenwerking beheert in moderne vergaderruimten. Met de mogelijkheid om externe en lokale deelnemers eenvoudig te koppelen aan Skype for Business-vergaderingen en gedeelde inhoud, hoeft de gebruiker geen persoonlijke laptopschermen te delen en te rommelen met kabels.

Ontwikkeld in samenwerking met Microsoft, is de Smart Hub 500 een alles-in-één apparaat, met een 360-graden draaibaar 11,6-inch display en Microsoft Windows 10 IoT Enterprise.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!