Adobe introduceert slimme videotools op IBC 2018
17-09-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Adobe introduceert slimme videotools op IBC 2018

Adobe heeft nieuwe videofeatures ontwikkeld voor Adobe Creative Cloud om zo een nog snellere videoproductie te kunnen realiseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Adobe Sensei, het AI en machine learning framework van Adobe. Zo hoeft er minder tijd te worden besteed aan terugkomende kleine bewerkingen van video’s en blijft er meer tijd over voor het creatieve werk zo beweert Adobe.

De updates bevatten onder meer slimme audio clean up tools, een selectie aan features voor kleurindeling, Sensei-aangestuurde animaties, geavanceerde datagedreven templates voor bewegend beeld en end-to-end VR 180 ondersteuning. Alle innovaties zijn te bekijken van 13 tot en met 18 september tijdens IBC in de RAI in Amsterdam.

Enkele producties in Hollywood zijn gecreëerd met Premiere Pro, After Effects en andere Creative Cloud-apps. Denk hierbij aan series als Atlanta, Stranger Things en MINDHUNTER. Maar ook documentaires zoals RGB, de viral videoclip This is America van Childish Gambino en de nieuwste film van de Coen Brothers, The Ballad of Buster Scruggs.

Terug naar nieuws overzicht
Software