Redactie - 17 september 2018

Qlik blijft heeft zijn big data aanbod uitgebreid

Qlik blijft heeft zijn big data aanbod uitgebreid met een nieuwe versie van Podium Data en de Qlik Associative Big Data Index gelanceerd. Met dit vernieuwde aanbod beweert Qlik de gegevensstroom voor enterprises, van ruwe databron tot inzichten voor eindgebruikers, te optimaliseren.

De laatste versie van Podium Data bevat veel nieuwe functies om gebruikers te helpen meer inzicht te krijgen en te profiteren van de slimme datacatalogus van Podium. Twee belangrijke aspecten, de nieuwe catalogusmodule en de intelligente rules engine, versnellen de responsetijden voor alle gebruikers die van data afhankelijk zijn.

De Qlik Associative Big Data Index levert de associatieve ervaring van Qlik voor extreem grote databronnen. Hierdoor zijn gebruikers in staat grote datalakes eenvoudig verkennen en doorzoeken, inclusief volledige toegang tot alle onderliggende details, terwijl de data op één plek blijft. Hiermee voorkom je volgens Qlik dat data verplaatst en voorbereid moet worden voordat deze geanalyseerd kan worden.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!