CIMSOLUTIONS wint aanbesteding Inhuur IT-Personeel Het Waterschapshuis

18-09-2018 | door: Witold Kepinski

CIMSOLUTIONS wint aanbesteding Inhuur IT-Personeel Het Waterschapshuis

Het Waterschapshuis (HWH) heeft na een openbare aanbesteding een raamovereenkomst gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur. Naast HWH nemen Waterschap Brabantse Delta, Hoogheemraadschap van Rijnland, Waterschap Schieland en Krimpenerwaard en Waterschap Aa en Maas deel aan deze overeenkomst.

De omvang van de opdracht is circa 18 miljoen euro over een periode van vier jaar. HWH heeft 3 partijen gecontracteerd in perceel 1 en een brokerpartij in perceel 2. De raamovereenkomst loopt tot uiterlijk juni 2020. De opdrachten omvatten het leveren van tijdelijke medewerkers en adviseurs tegen een competitief prijsniveau.

“Wij zijn bijzonder trots dat we zo’n mooi resultaat hebben behaald, samen met onze combinant VKA. Hiermee kunnen we onze positie en expertise in het waterdomein verder uitbouwen” aldus Moynul Hossain, managing director van CIMSOLUTIONS. “We zien er naar uit om de komende jaren dit partnership met HWH en de andere deelnemende diensten succesvol in te vullen.”

Terug naar nieuws overzicht