Wouter Hoeffnagel - 18 september 2018

Supply Chain Visibility specialist Shippeo opent kantoor in Amsterdam

Supply Chain Visibility specialist Shippeo opent kantoor in Amsterdam image

Shippeo, leverancier van Supply Chain Visibility oplossing, opent een kantoor in Amsterdam. Dennis van Bodegom (49) is benoemd tot Directeur Noord-Europa.

Shippeo maakt met zijn softwareplatform een flinke groei door dankzij de toenemende vraag naar real-time informatie over leveringen in de supply chain. Het bedrijf bouwde in Frankrijk in vier jaar tijd een klantbestand op met grote namen als Faurecia, Saint-Gobain, Intermarché en Leroy Merlin. Het platform van Shippeo helpt klanten productiever en klantgerichter te werken doordat zij exact weten waar leveringen zich bevinden en wat de verwachte aankomsttijd (ETA) is.

Dennis van Bodegom

Dennis van Bodegom (foto) gaat vanuit het nieuwe kantoor de Noord-Europese markt bedienen. Van Bodegom heeft ruim 25 jaar ervaring in Business Development en Sales bij enterprise softwarebedrijven. Voordat hij bij Shippeo aantrad, was hij Global Account Director bij Infor.

Lucien Besse, medeoprichter en COO Shippeo: “Benelux en Scandinavië zijn strategisch voor ons in Europa. Met twee grote wereldhavens in de Benelux en zeer grote wegafstanden in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland, kunnen verladers hun supply chains alleen efficiënt managen als ze tijdig vooraf worden geïnformeerd over mogelijke leveringsproblemen of vertragingen. Wij zijn verheugd dat Dennis ons als Directeur Noord-Europa gaat helpen om Shippeo te positioneren in deze voor hem bekende regio. Ik ben ervan overtuigd dat zijn kennis en ervaring van onschatbare waarde zijn voor de verdere groei van Shippeo."

Toeleveringsketens inzichtelijk maken

Dennis van Bodegom: “Veel marktleiders in de Benelux en Scandinavië zijn bezig om hun toeleveringsketens inzichtelijk te maken en digitaal te transformeren. Ik wil ze graag laten zien hoe Shippeo in hun dagelijkse business kosten reduceert, en omzet en klanttevredenheid verhoogt.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!