Visma Software en Dyade werken samen in onderwijs branche

20-09-2018 | door: Witold Kepinski

Visma Software en Dyade werken samen in onderwijs branche

Visma en Dyade hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze samenwerking biedt onderwijsorganisaties op termijn vernieuwende mogelijkheden bij de uitvoering van de financiële en personele bedrijfsvoering.

De onderwijssector is volop in ontwikkeling en vraagt van dienstverleners innovatieve en toekomstgerichte software en dienstverlening afgestemd op de sector. De branchekennis van Dyade en de software van Visma vormen een ideale mix om te komen tot optimale functionaliteit in een modern jasje, met diverse aansluitmogelijkheden voor partners. Hierdoor wordt de bedrijfsvoering voor schoolorganisaties eenvoudiger.

Richard Scheper (foto), commercieel directeur mkb Visma: ‘De samenwerking met Dyade biedt Visma de mogelijkheid om nu ook scholen te ondersteunen met onze financiële cloudsoftware. Visma.net ERP biedt volop kansen om processen verder te automatiseren en efficiënter te werken’.

Robert van der Maas en Wim Westerhuis, directie Dyade Onderwijsbedrijfsvoering: ‘Samen met Visma kunnen we op termijn een geïntegreerd en modulair softwareplatform aanbieden aan onze klanten. Hierbij versterken we elkaar: Dyade heeft kennis van de sector en tegelijkertijd kunnen klanten gebruik maken van de laatste softwareontwikkelingen’.

De eerste stap is het draaien van pilots bij een aantal scholen. Tijdens de Dyade-klantendagen zal er een eerste kennismaking zijn met de software van Visma. Vanaf dit najaar worden er pilots gedraaid bij een aantal scholen. De verdere uitrol zal vanaf begin 2019 plaatsvinden.

Terug naar nieuws overzicht
Software