Microsoft en Salesforce lanceren concurrerende producten

19-09-2018 | door: Witold Kepinski

Microsoft en Salesforce lanceren concurrerende producten

Microsoft en Salesforce hebben beide concurrerende producten gelanceerd op het gebied van crm. Microsoft heeft nieuwe AI en mixed reality-services aangekondigd voor Dynamics 365, de bedrijfssoftware die concurreert met Salesforce.

Salesforce lanceren op zijn beurt het PowerPoint-concurrerende Quip Slides product. Het is ontworpen voor de manier waarop teams efficient kunnen werken en boordevol hulpmiddelen om werknemers en managers te helpen bij het uitlijnen, vastleggen van feedback en sneller beslissingen te nemen. Bekijk de video over Quip Slides.

De nieuwe Microsoft Dynamics 365 services omvatten door HoloLens aangedreven tools en intelligentie om marketing- en salesteamsamenwerkingen effectiever te maken. Met Remote Assist kunnen IT-experts zien wat frontlijnwerkers zien om problemen via HoloLens op te lossen. Speciale opmaak tools helpen werknemers bij het visualiseren van het plaatsen van items in commerciële of industriële omgevingen met 3D-modellen om lay-outs opnieuw te rangschikken met real-world schaal.

Lees de Microsoft Dynamics-aankondiging en de volledige servicelijst op deze link .

Terug naar nieuws overzicht