NetApp koopt Kubernetes container specialist StackPointCloud

19-09-2018 | door: Witold Kepinski

NetApp koopt Kubernetes container specialist StackPointCloud

NetApp koopt voor een onbekend bedrag StackPointCloud, een ontwikkelaar van multi-cloud container gebaseerde Kubernetes-as-a-service en lid van het Kubernetes project. 

De aankoop betekent dat NetApp de Kubernetes-technologie van StackPointCloud rechtstreeks in zijn Data Fabric kan stoppen, wat op zijn beurt betekent dat NetApp-klanten het eenvoudiger zullen vinden om hun gegevens en applicaties in verschillende clouds te beheren.

DevOps

NetApp is van plan de StackPointCloud-technologie te combineren met zijn eigen cloud data services technologie als een compleet DevOps-aanbod: NetApp Kubernetes Service.

Multi Cloud

NetApp zegt hiermee een multi-cloud Kubernetes-platform te leveren onderdeel van een complete cloud stack voor Azure, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) en hypergeconvergeerde NetApp HCI-infrastructuur. 

StackPointCloud maakt nu deel uit van de cloud-business unit Cloud Data Services van NetApp. De CEO van StackPointCloud, Matt Baldwin, zal samen met andere leden van het startup-team bij NetApp blijven werken.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software