Cognizant koopt Salesforce specialist Advanced Technology Group

19-09-2018 | door: Witold Kepinski

Cognizant koopt Salesforce specialist Advanced Technology Group

De Amerikaanse IT-dienstverlener en outsoucer Cognizant koopt voor een onbekend bedrag Salesforce specialist Advanced Technology Group.

ATG werd opgericht in 2000 en biedt diensten op het gebied van revenue management consulting en implementatie gericht op het Salesforce-platform. Deze Amerikaanse gebaseerde oplossingsprovider heeft grote gespecialiseerde teams rond configureren, prijs, citeren (CPQ), levenscyclusbeheer van contracten en facturering voor meerdere technologieplatforms, evenals expertise in geautomatiseerde cloud-gebaseerde quote-to-cash oplossingen.

Cognizant koopt laatste tijd vaker bedrijven. Recent tekende Cognizant een overeenkomst voor de aankoop van Salesforce Platinum-consultingpartner SaaSfocus. De in India gebaseerde solution provider heeft ongeveer 350 medewerkers in Australië, India en New Jersey die gespecialiseerd zijn in Salesforce consulting. Voorwaarden van de SaaSfocus-deal zijn niet bekendgemaakt.

In het voorjaar kocht Cognizant het Amerikaanse Bolder Healthcare Solutions, dat gespecialiseerd is in het leveren van revenue cycle management-oplossingen in de gezondheidszorgsector en meer dan 1500 mensen in de VS en India in dienst heeft.

Cognizant nam ook Hedera Consulting, een organisatie gespecialiseerd in bedrijfsadvies en data-analyse in verschillende sectoren, over. Met de overname kan Cognizant klanten in België en Nederland nog beter voorzien van het juiste bedrijfsadvies en -inzicht en ondersteunen bij digitale transformatie. De voorwaarden voor deze overname zijn niet bekend gemaakt.

Terug naar nieuws overzicht