Witold Kepinski - 20 september 2018

CloudBees en Lenovo sluiten wereldwijde DevOps OpenShift partnership

CloudBees, een DevOps specialist, lanceert tijdens DevOps World | Jenkins World, een wereldwijde samenwerking met Lenovo, waarbij CloudBees Core wordt geïntegreerd in de DevOps van Lenovo met OpenShift Solution, een engineered oplossing voor ondernemingen en middelgrote organisaties.

Dankzij deze samenwerking kan CloudBees Core rechtstreeks worden geïntegreerd met Lenovo's DevOps met OpenShift Solution, waardoor een best-in-class platform voor continue integratie en continue levering wordt gecreëerd, evenals moderne infrastructuur verspreid over meerdere configuraties en systemen. Met de integratie kunnen IT-teams software beter, sneller en veiliger produceren met een commercieel, hybride cloud-systeem, wat resulteert in de goedkeuring van DevOps-praktijken zo menen de twee partners.

"Integratie van platforms en tools is van cruciaal belang voor de processen en methodologieën van DevOps, we hebben samen ontwikkelde oplossingen ontwikkeld door onze wederzijdse softwareactiviteiten te integreren met de hardware-infrastructuur van Lenovo", aldus Jason Mero, vice president business development, CloudBees. "De gezamenlijk ontworpen oplossing tussen CloudBees en Lenovo biedt wat organisaties nodig hebben voor bedrijfskritisch succes in de hedendaagse toepassingseconomie."

Jenkins en CloudBees Core zullen nu op meerdere Lenovo DevOps-platforms voor zakelijke en middelgrote klanten in wereldwijde oplossingen worden ingezet. De kern van de integratie is CloudBees Core, dat uniform bestuur biedt door middel van beveiliging, gecentraliseerd beheer en compliance-functies. Het is beschikbaar voor on-premise of wordt gehost door grote publieke cloudproviders en biedt flexibiliteit om diverse softwareportfolio's en uniform bestuur te ondersteunen.

"We zijn enthousiast over de wereldwijde samenwerking met CloudBees om CloudBees Core op Lenovo te integreren", zegt John Majeski, uitvoerend directeur en general manager, engineered software solutions, Lenovo. "Als organisaties hun DevOps-reis beginnen, creëert de gezamenlijk ontworpen oplossing de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!