Witold Kepinski - 20 september 2018

Centralpoint wordt Adobe Gold Partner

Centralpoint mag zich vanaf heden Gold partner voor Adobe noemen. Slechts vier andere organisaties in Nederland dragen deze titel. Centralpoint is van deze Gold partners de enige met een education status.

De afgelopen maanden investeerde Centralpoint volop in het kennisniveau van haar medewerkers en in de samenwerking met Adobe. Hierdoor kan een team van specialisten alle organisaties in de Benelux informeren en adviseren over de mogelijkheden van Adobe. Een mooie en vooral relevante toevoeging op het bestaande portfolio.

Marcel Joosten (foto), E-commerce Director Centralpoint: “Deze gouden partnerstatus laat zien dat Centralpoint in alle facetten van de IT-markt thuis is. Het is geweldig dat we nu ook bij Adobe hoog op de kaart staan, en vooral dat we hierdoor alle organisaties het beste Adobe advies kunnen geven. De volgende stap is het behalen van de hoogst haalbare status, namelijk die van Platinum partner. We hebben al concrete plannen om dit doel te bereiken en gaan hier gezamenlijk voor strijden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!