Witold Kepinski - 20 september 2018

Verizon bouwt wereldwijde netwerkinfrastructuur voor SAP

Verizon bouwt wereldwijde netwerkinfrastructuur voor SAP image

Verizon is door SAP gekozen om een nieuwe wereldwijde netwerkinfrastructuur te bouwen. Verizon zal het netwerk voor SAP zo inrichten dat het eenvoudig en kosteneffectief beheerd kan worden, zo beweert de Amerikaanse dienstverlener.

Het einddoel van SAP is verbeterde interne connectiviteit en samenwerking, een veilig en stabiel platform om klantgerichte applicaties te ondersteunen en een betere ervaring voor werknemers en klanten over de hele wereld.

In het verleden zorgde het interne team van SAP zelf voor zijn wereldwijde IT, ondersteund door verschillende technologiebedrijven, waaronder Verizon. Als gevolg van de exponentiële groei van cloudactiviteiten besloot SAP het beheer van zijn wereldwijde netwerkomgeving te consolideren. Om veerkracht en schaalbaarheid in te bouwen wordt gewerkt met de volgende generatie netwerktechnologieën, waaronder SDN. Verizon werd gekozen vanwege het wereldwijde bereik van het bedrijf, de uitgebreide, veilige en hoge capaciteit van het wereldwijde netwerk en de technische expertise.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!