Samsung introduceert Galaxy A7 met driedubbele camera

Samsung introduceert Galaxy A7 met driedubbele camera

Samsung introduceert Galaxy A7 met driedubbele camera

20-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung introduceert Galaxy A7 met driedubbele camera

De Samsung Galaxy A7 is de nieuwste telg van de Galaxy A-familie. De Galaxy A7 is voorzien van een driedubbele camera en een vingerafdrukscanner aan de zijkant. De smartphone is vanaf oktober leverbaar.

De nieuwe smartphone van Samsung is onder meer voorzien van een 8 MP 120? Ultra Wide Lens, die dezelfde kijkhoek biedt als het menselijk oog. Daarnaast is een 24 MP Lens, 5 MP Depth Lens en Live Focus beschikbaar voor het creëren van portretten met de juiste hoeveelheid 'bokeh'. De 24 MP Lens van de Galaxy A7 laat automatisch meer licht binnen door bij weinig licht vier pixels te combineren tot één pixel.

Scene Optimizer

Zowel de kleur, het contrast als de helderheid van foto's wordt automatisch aangepast door Samsungs intelligente Scene Optimizer. De 24 MP camera is aan de voorzijde van het apparaat geplaatst en voorzien van LED-flash voor het maken van selfies. Met Selfie Focus kunnen selfies met een bokeh-effect worden genomen, terwijl Pro Lighting Mode het mogelijk maakt studioverlichting te imiteren. Een persoonlijke touch toevoegen kan met behulp van AR Emoji of filters.

De Samsung Galaxy A7 is voorzien van een 6 inch Super AMOLED display, terwijl het Infinity Display de kijkervaring verbetert. Ook is het apparaat uitgerust met Dolby Atmos-geluid.

Beschikbaar

De Samsung Galaxy A7 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en goud. De verkoopadviesprijs bedraagt € 349,-.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility