Barracuda komt met Total Email Protection totaalpakket

21-09-2018 | door: Redactie

Barracuda komt met Total Email Protection totaalpakket

Barracuda introduceert een nieuwe totaaloplossing voor emailbescherming, dat het complete aanbod van Barracuda op dit gebied omvat. Barracuda Total Email Protection maakt het voor klanten en partners makkelijker om een totaal oplossing aan te schaffen of te leveren. Het nieuwe totaalpakket beschermt organisaties tegen social engineering-aanvallen, e-mailfraude en het overnemen van accounts. Het pakket bestaat uit Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel en Barracuda PhishLine.

“Emailbeveiliging werd lange tijd gezien als een manier om spam tegen te houden. Maar inmiddels wordt het gezien als een bedrijfskritische maatregel die een gelaagde beveiligingsaanpak vereist om medewerkers, toepassingen en data te beschermen”, zegt Alain Luxembourg, Country Manager Netherlands, Barracuda Networks. “Met dit nieuwe product komen we tegemoet aan een duidelijke vraag van uit onze partners voor één pakket die al onze email beveiligingsoplossingen bevat. Hiermee kunnen klanten makkelijker en in één aankoop alles aanschaffen dat zij nodig hebben om email optimaal te beveiligen.”

AI

Barracuda biedt klanten hiermee een combinatie van gatewaybeveiliging, databescherming, AI-bescherming tegen geavanceerde dreigingen en training om het beveiligingsbewustzijn van medewerkers te vergroten.

In een recent onderzoek van Barracuda zegt 87 procent van ondervraagde IT-professionals dat hun organisatie het afgelopen jaar te maken heeft gehad met een e-maildreiging. Het onderzoek wijst uit dat de dreigingen via email blijven toenemen en dat de impact op de productiviteit escaleert. Een meerderheid van de IT-professionals is van mening dat training van medewerkers en programma’s om het bewustzijn over emaildreigingen te vergroten, essentieel zijn om dreigingen tegen te gaan en de beveiliging van email te versterken.

Meer informatie over de Barracuda Total Email Protection Bundle is hier te vinden: https://www.barracuda.com/totalemailprotection.

Het onderzoeksrapport over emailbeveiliging is hier te downloaden: https://www.barracuda.com/campaign/emailsecurityreport.

Terug naar nieuws overzicht
Software