Redactie - 21 september 2018

Alcatel-Lucent Enterprise, Nextel en resellers tekenen Power Partners pact

Een geselecteerde groep ICT bedrijven heeft commitment gegeven, om in samenwerking met Alcatel-Lucent Enterprise en distributeur Nextel de Power Partners op te richten. Power Partners bestaande uit: Kreuze, Telematch, Telecom Service Groep, Terberg IP Products & Solutions, Sollie.Comm, Nemesys en Paree, hebben tijdens de bijeenkomst in Garderen de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Dit initiatief is gestart om ervoor te zorgen dat er een antwoord komt op de grote vraag naar ondersteuning voor de OXO en OXE (Vox Novo) markt. ISDN gaat tzt verdwijnen. Daarbij weten veel eindgebruikers niet goed waar ze terecht kunnen voor ondersteuning van de Alcatel systemen, aldus de betrokken partners. Om een oplossing te kunnen bieden aan deze eindgebruikers is een samenwerking met de vendor, distributeur en reseller van noodzakelijk belang zo melden de partners.

Op deze manier kunnen de Power Partners ervoor zorgen dat huidige systemen een upgrade krijgen, waarbij alle denkbare oplossingen geboden kunnen worden en waardoor de systemen weer gereed zijn voor de toekomst, zo beweren betrokken partijen.

Tijdens de presentatie gaf Ed de Wilde (Algemeen directeur Nextel B.V.) aan dat het tijd is om eindgebruikers een toekomst gerichte oplossing te bieden. "Door verschillende maatwerk marketing activiteiten op te zetten met de Power Partners, gaan we de doelgroep benaderen en ondersteuning bieden. Juergen Reintjes (Vice President Channel Alliances Europe & North) van Alcatel-Lucent Enterprise heeft tijdens zijn presentatie commitment uitgesproken naar de Power Partners. Vanuit Alcatel-Lucent Enterprise zullen er middelen beschikbaar worden gesteld om deze beweging tot een succes te maken. Met Power Partners worden alle krachten en specialisaties gebundeld en hebben we een groep van sterke bedrijven, waardoor we met een nationale dekking kunnen opereren."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!