Witold Kepinski - 23 september 2018

Bechtle haalt HP-manager Thomas Jensen binnen

IT-dienstverlener Bechtle versterkt heeft voormalig topmanager Thomas Jensen aangenomen. Jensen was eerder werkzam bij HP en werkte als Head of Worldwide Channel Sales Strategy.

De Deen Thomas Jensen zal de nieuw gecreëerde functie bij Bechtle gaan bekleden als hoofd van de divisie IT-e-commerce regio Middellandse Zee.

Jensen zal verantwoordelijk zijn voor de IT-e-commerce-activiteiten in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal vanuit het hoofdkantoor in Neckarsulm en vanuit de locatie van Bechtle in Barcelona, aldus de Bechtle. Daarnaast neemt hij strategische taken over in het kader van de internationale ontwikkeling van Bechtle. Jensen had onlangs via e-mail afscheid genomen van de HP-partners .

Voordat hij in 2013 bij HP kwam werken bij HP diende hij als Director & General Manager Printing and Personal Systems Channel in Denemarken. In deze rol leidde hij verandermanagement na het samenvoegen van de afdelingen printer en pc van HP. Eerder bekleedde Thomas Jensen leidinggevende posities bij onder meer Vestas Wind Systems en AP Moller-Maersk in Denemarken.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!