Wouter Hoeffnagel - 21 september 2018

Alaris kondigt S2040 desktopscanner aan

Alaris kondigt S2040 desktopscanner aan image

Alaris, onderdeel van Kodak Alaris, lanceert S2040 desktopscanner. Met de nieuwe scanner maakt Alaris de ingebedde beeldverwerkingsmogelijkheden van de S2050 en S2070 scanners beschikbaar voor klanten die een meer betaalbare optie willen.

De nieuwe S2040 is onderdeel van de S2000 scannerreeks van Alaris. Het nieuwe model S2040 kan 40 pagina's/80 afbeeldingen per minuut verwerken. De S2040 is uitgerust met een automatische documentinvoer voor 80 vellen en de scanner ondersteunt ook het Alaris Passport-accessoire en het geïntegreerde A4 / Legal-formaat flatbedaccessoire voor efficiënter scannen.

Smart Touch Software

De S2040 wordt geleverd met de Smart Touch Software. Deze software stelt gebruikers in staat de scanner snel te configureren, zonder hiervoor meerdere stappen te hoeven doorlopen. Tot twintig verschillende functies voor specifieke scanbehoeftes kunnen worden ingesteld, waarmee gebruikers veelvoorkomende taken met één druk op de knop kunnen uitvoeren.

De nieuwe desktopscanner is per direct beschikbaar en wordt geleverd met drie jaar garantie. Alaris richt zich met het nieuwe product onder andere op markten als gezondheidszorg, logistiek, bankwezen, onderwijs en de overheid.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!