Indivirtual heeft 7 gecertificeerde Episerver developers

24-09-2018 | door: Redactie

Indivirtual heeft 7 gecertificeerde Episerver developers

Indivirtual heeft nu 7 nieuwe gecertificeerde Episerver developers. De .NET developers keerden voor drie dagen terug in de schoolbanken om hun kennis van Episerver te verdiepen en de nieuwste mogelijkheden van het CMS systeembeter te leren kennen.

Mark Price, technical trainer bij Episerver, vloog over uit Londen om onze developers een intensieve training te geven. Middels scenario’s en opdrachten, werden best practices besproken en geoefend. De cursustijd in deze Advanced Development Course werd vooral gebruikt om diep in te gaan op toepassingen uit de praktijk en daarnaast een aantal nieuwe mogelijkheden van Episerver te introduceren.

GDPR
Een belangrijk en opvallend onderwerp was de GDPR. Voor een CMS-leverancier als Episerver is het uiteraard cruciaal om op een verantwoordelijke manier met data om te gaan. Episerver biedt daarom bijvoorbeeld de mogelijkheid aan ontwikkelaars om data te verwerken zonder deze op te slaan.

"Onze klanten kunnen zeker van zijn kwalitatief hoogstaande Episerver implementaties." Aldus Gert van Vliet, Manager Sales & Account bij Indivirtual. "Door de hoeveelheid aan mogelijkheden van het CMS was het een vrij pittige training. Des te meer reden om trots te zijn dat het examen na afloop maar liefst zeven gecertificeerde Indivirtuals heeft opgeleverd. Hiermee onderstrepen wij ons Premium Partnership met Episerver en kunnen onze klanten zeker van zijn kwalitatief hoogstaande implementaties."

 

Terug naar nieuws overzicht
Software