Cisco breidt Webex samenwerkingsportfolio uit

Cisco breidt Webex samenwerkingsportfolio uit

24-09-2018 | door: Witold Kepinski

Cisco breidt Webex samenwerkingsportfolio uit

Cisco heeft een aantal apparaten en uitbreidingen geïntroduceerd om een meer consistente, verbonden en intelligente vergader ervaring te bieden, zowel in de cloud als op locatie zo meldt het bedrijf en distributeur Comstor.

Cisco introduceert hierbij nieuwe Room systems, headsets, functionaliteit voor vergaderplanning en Webex-edge-services. Hierbij zijn de Webex Room Kit Pro, Webex Room 55 Dual en Webex Room 70 Single/Dual G2 op de markt gebracht.

Webex Room Series

Webex Room Kit Pro vervangt het SX80-model en ondersteunt elk schermformaat. Het beschikt over zes gelijktijdige video-ingangen, drie uitgangen (twee 2x 4kp60 en één 4kp30), acht microfooningangen en cloud- en on-prem-registratie. Op het kunstmatige intelligentie (AI) -front biedt Room Kit Pro intelligente weergaven met luidsprekertracking en tellen mensen technologie, ruisonderdrukking en spraakopdrachten.

Webex Room 70 G2 is een getweakte versie van Room 70. Het maakt gebruik van het nieuwe Webex Codec Pro-technologieplatform van Cisco, dat is uitgerust met meer ingangen en uitgangen om het systeem aan te passen aan meerdere ruimtegrootten. Room 70 G2 is beschikbaar in single- of dual-screen modellen, bevat dezelfde AI-functies als Room Kit Pro en kost hetzelfde als Room 70.

Webex Room 55 Dubbel is gemodelleerd naar de MX700. De oplossing beschikt over twee 55-inch schermen, een ingebouwde quad-camera bar, Wi-Fi, Bluetooth en het Codec Plus technologieplatform inclusief AI-functies. 

Alle drie deze kamersystemen zijn deze maand beschikbaar.

Headsets

Verder zijn er twee draadloze Cisco headsets. De W 561/562 en de 521/522 wireless. De nieuwe draadloze headsets, de 561 met enkele oortelefoon en 562 met dubbele oortelefoon, zijn bedoeld voor kantoorpersoneel, terwijl de eerdere headsets uit de 500 serie bedrade apparaten zijn die voornamelijk zijn gericht op contactcenteragenten. De nieuwe bedrade modellen, de 521 en 522, onderscheiden zich van de eerdere headsets doordat ze zijn bedoeld voor gebruik met een USB-adapter of een standaard koptelefoonaansluiting. Verder is er ook een nieuwe Cisco 6821 Phone.

Webex Edge

Cisco Webex Edge is uitgebreid. Cisco Webex Edge bestaat nu uit 3 apparaten: Webex Edge Audio, Webex Edge Connect en Webex Edge Video Mesh. Een mooie kans om kosten te verminderen en een betere gebruikerservaring te bieden. De Cisco Meeting Server 2.4 biedt verbeterde schaalbaarheid en beheer van on-premis meetings.

Webex Meetings biedt nu integratie metproductiviteitstools inclusief Microsoft O365 en Google G Suite.

@Meet biedt een universele manier om on-premis en in Cloud te plannen en te vergaderen.

Cisco Flex Plan

Cisco biedt verder een Flex Plan die betsaat uit:

Contact Center oplossingen in Collaboration Flex

Uitbreiding van de meeting bundel: inclusief Webex Edge Audio

Multipartner beschikbaar

Nieuwe prijsbepaling en inruilverbeteringen voor meetings in de cloud en op locatie

Terug naar nieuws overzicht
Software