AWS Cloud Management Tools (CMT) Competency beschikbaar

25-09-2018 | door: Witold Kepinski

AWS Cloud Management Tools (CMT) Competency beschikbaar

Amazon Web Sevices (AWS) heeft zijn Cloud Management Tools (CMT) Competency beschikbaar gesteld. Een overzicht is hierover gepubliceerd op de AWS website.

Met de CMT-competentie van AWS Cloud Management Tools kunnen klanten volgens de cloudgigant oplossingen vinden die hun cloudstrategie mogelijk maken door best practices en best practices te leveren. IT-organisaties balanceren op het leveren van de voordelen van een cloudstrategie; behendigheid, schaal, veerkracht en kostenbesparingen, met behoud van governance, compliance en efficiënt gebruik van middelen, aldus AWS.

AWS CMT Partners hebben volgens de cloud moloch bewezen klantensucces bij het leveren van oplossingen die alle drie ondersteunen. Klanten kunnen AWS-omgevingen met vertrouwen beheren en optimaliseren met behulp van een "vangrails" -benadering en voortdurend monitoren op mogelijkheden om de efficiëntie te verbeteren.

AWS identificeert inmiddels acht leveranciers op het gebied van cloud management: CloudAware, CloudCheckr Cloud Conformity, CloudHealth Fugue Cloud Infrastructure Automation & Security, Moogsoft AIOps, Splunk App voor AWS en tarbot. In het gedeelte Resources en kostenoptimalisatie worden er zes vermeld: Cloud Continuous Cloud Spend Optimization, CloudCheckr, CloudHealth, GorillaStack, OptimizeNow en Turbonomic.

AWS Industrial Software Competency

AWS deed al eeder een pre-aankondiging van het competentieprogramma voor industriële software in het voorhaar van 2018. Het bereiken van de AWS Industrial Software Competency toont partners, zoals Siemens, die lid zijn van het AWS Partner Network (APN), een expert in de industrie is, effectieve oplossingen levert en nauw samenwerkt met AWS. 

Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Partner Competency Program in het leven geroepen. Het programma helpt klanten bij het identificeren van consulting- en technologiepartners met ervaring en expertise in de sector. Om deze status te ontvangen, moeten APN-partners een strenge technische keuring van AWS ondergaan met betrekking tot de industrie-specifieke technologie. Daarnaast worden zij beoordeeld op het gebied van veiligheid, prestaties en de betrouwbaarheid van hun oplossingen.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud